Giant

Warsztaty MÓJ START-UP - Restauracja

Miasto : Warszawa
Miejsce :
Data : 24.05.2014
Godzina : 09:00 - 17:00
Status : zakończone
Warsztaty MÓJ START-UP - Restauracja

Zapraszamy do udziału w projekcie MÓJ START UP – WARSZTATY WSPIERAJĄCE ROZWÓJ BIZNESU

Planujesz swój biznes, ale nie wiesz jak się do tego zabrać?

Masz wiele pytań i zbyt wiele wątpliwości?

A może marzysz o własnym interesie, bo masz dość pracy na etacie?

Właśnie znalazłeś rozwiązanie! Zapraszamy do udziału w warsztatach - MÓJ START UP

Absolutna nowość na polskim rynku. Trenerzy, z którymi współpracujemy to starannie wyselekcjonowani BIZNESMENI oraz PRAKTYCY, którzy odnieśli zawodowy sukces zarówno na polskiej, jak i międzynarodowej arenie biznesu.

PO ZAKOŃCZENIU WARSZTATÓW POSIĄDĄ PAŃSTWO PRAKTYCZNĄ WIEDZĘ W ZAKRESIE ZAKŁADANIA ORAZ EFEKTYWNEGO PROWADZENIA BIZNESU W DANEJ BRANŻY, UCZĄC SIĘ OD NAJLEPSZYCH!

ZYSKAJ CENNĄ WIEDZĘ OD KLUCZOWYCH GRACZY ORAZ EKSPERTÓW POLSKIEGO BIZNESU!

Warsztaty MÓJ START-UP - Restauracja

Każdy, kto kiedykolwiek miał do czynienia z branżą gastronomiczną, z pewnością zgodzi się, iż jest to jedna z najtrudniejszych gałęzi rynku. Nie ma jednak nic bardziej satysfakcjonującego niż prowadzenie Restauracji, z której wychodzą zadowoleni Klienci. Dzięki naszym warsztatom, dowiedzą się Państwo jak stworzyć i zarządzać miejscem, które będzie połączeniem doskonałej kuchni i rentownego biznesu. W trakcie warsztatów dowiesz się jak postępować, by podczas procesu otwierania nowej inwestycji popełnić, jak najmniej błędów, które mogę wpłynąć na rentowność obiektu oraz zasadność otwierania go w ogóle. Za do udziału w warsztatach MÓJ STARTUP – Restauracja. Warsztaty odbędą się 24 maja w Warszawie.

 

Do udziału w projekcie zapraszamy osoby, które zamierzają otworzyć restaurację, bar, punkt gastronomiczny, a także obiekty hotelowe. Warsztaty dedykujemy również obecnym właścicielom omawianych inwestycji oraz menedżerom restauracji i obiektów hotelowych.

 

Kluczowe elementy, które zostaną omówione podczas warsztatów:

  • Wyszukiwanie dogodnej lokalizacji - kryteria
  • Współpraca z projektantem
  • Przygotowanie technologii
  • Praca nad listą kontrahentów i podwykonawców
  • Przygotowanie schematu organizacyjnego
  • Wybór programu gastronomicznego
  • Przygotowanie ofert i menu
  • Marketing oraz ogłoszenia prasowe
  • Przygotowanie księgi jakości i standardów obsługi gości
  • Przygotowanie regulaminu pracy i HACCP
  • Opracowanie systemu motywacyjnego i lojalnościowego
  • Rekrutacja, badania selekcyjne kandydatów
  • Przygotowanie szkoleń dla pracowników, personelu restauracji i kuchni
  • Ustawienia stołów – symulacja komputerowa

 

Trener: JAROSŁAW WALCZYK - kucharz z wykształcenia i zamiłowania, należy do czołówki najlepszych i najbardziej rozpoznawalnych mistrzów kulinarnych w kraju. Swoją karierę zawodową rozpoczął na morzu, gdzie pełnił funkcję ExecutiveChef’a największego armatora linii promowych Stena Line. Po piętnastu latach zszedł na ląd i przyjął stanowisko Dyrektora Gastronomii Hotelu Nadmorskiego w Gdyni. Po czterech latach został Dyrektorem Gastronomii w Zamku Książ, a do grudnia 2008 roku był Dyrektorem Gastronomii Hotton Hotelu w Gdyni. Od 2010 roku dyrektorem Hotelu Lisewskiego Dworu. Od 2013 właścicielem restauracji. Od 2002 roku prowadzi firmę, która prowadzi konsultacje w zakresie modernizacji i konsultacji przy otwieraniu hoteli i restauracji. Należy do kapituły Fundacji Klubu Szefów Kuchni, która zrzesza najwybitniejszych kucharzy i w ramach jej działalności aktywnie uczestniczy we wszystkich najważniejszych wydarzeniach kulinarnych w kraju. Zasiada w jury oceniającym talenty kulinarne na festiwalach i konkursach w Polsce i poza jej granicami. W przeszłości wielokrotnie sam zdobywał wysokie noty, które wkrótce miały przyczynić się do osiągnięcia najwyższej klasy kunsztu kulinarnego.

 

Najlepsi praktycy biznesu w Polsce. Efektywny start w wymarzonej branży!


0.0
Napisz pierwszy komentarz