Naturel, nowy lokal gastronomiczny, wzbogacający ofertę projektu biurowego Royal Wilanów zajmie 165 mkw. Będzie serwował wyszukane dania, przyrządzone w oparciu o ekologiczne, świeże i sezonowe składniki. W menu będzie można znaleźć np. kaszę gryczaną niepaloną z wędzoną śliwką czy galaretkę z prosecco. Większość produktów będzie pochodziła z warszawskiego BioBazaru oraz z ekologicznego gospodarstwa rodziców Marcina Jabłońskiego – szefa kuchni i jednocześnie współwłaściciela restauracji Naturel.
Marcin Jabłoński był uczestnikiem programu kulinarno-rozrywkowego Top Chef, doświadczenie zdobywał u boku szefów kuchni, takich jak: Pascal Brodnicki, Karol Okrasa, Kurt Scheller, Jean Bos czy Wojciech Modest Amaro. Miał okazję gotować dla prezydenta Francji Nicolasa Sarcoziego czy rapera 50 Centa. Jabłoński jest ponadto laureatem wielu konkursów kulinarnych na świecie, w tym Bocuse d'Or (Bruksela), Cup George Baptiste (Meksyk), Cup George Baptiste (Tokio) czy Olimpiady Kulinarnej Erfurt (Niemcy).
Pięciokondygnacyjny biurowiec Royal Wilanów zaoferuje 29 787 mkw. nowoczesnej powierzchni biurowej oraz 6920 mkw. przestrzeni usługowo-handlowej. W podziemnej części budynku znajdzie się trzykondygnacyjny parking na 931 miejsc postojowych dla najemców i klientów oraz parking rowerowy. Autorem projektu architektonicznego inwestycji jest pracownia JEMS Architekci. Otwarcie obiektu zaplanowano na drugą połowę sierpnia br.